Returnering

Fortrydelsesret:
Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle varer som ønskes returneret skal sendes retur senest 14 dage efter modtagelsen.

Skulle de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varen skal returneres i original emballage. Manglende originalemballage medfører ofte en forringelse af varen. Returneres varen ikke i original emballage, vil denne blive om emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til info@jackthegorilla.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Husk at vedlægge en kopi af din faktura/ordrebekræftelse eller standardfortrydelsesformularen i kassen!

Fortrydelsesretten frafalder såfremt at forseglede produkter er blevet brudt efter levering og produkter af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret ved brudt forsegling.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til følgende: info@jackthegorilla.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret (oplys venligst ordrenr.).

Vi gennemfører tilbagebetalinger på det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

EMMY
Valby Langgade 86A
2500 Valby
Mrk: Returnering

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt ufranko eller pr. efterkrav! - Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse (ring eller skriv for aftale +45 31 18 18 24).