Levering

Vi gør vores bedste for at sikre, at alle ordrer, som bliver modtaget og bekræftet inden klokken 12:00 (lokal tid København), på almindelige arbejdsdage bliver afsendt samme dag. Ordre som bestilles efter kl. 12, kan ikke med garanti forventes, at nå samme dags afhentning, men vil i værste fald blive sendt næste hverdag. Ordrer, som bliver modtaget og bekræftet i weekender (lørdag og søndag samt helligdage), bliver i stedet afsendt den efterfølgende mandag (eller første hverdag efter en helligdag).

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-2 hverdage fra det øjeblik produkterne afsendes.

Vi tager naturligvis forbehold for uforudsete forsinkelser hos fragtselskabet og på mærkedage som Black Friday, udsalgsstart og fødselsdag kan der forekomme 1-2 dages ekstra leveringstid.

Vi tilbyder FRI LEVERING i Danmark på alle ordrer over 499 kr. (gælder kun leveringer til pakkeshops og erhvervsadresser).

Der er følgende muligheder for levering i Danmark:

Ordre under 499 kr.

Ordre over 499 kr.

GLS - Pakkeshop

29

0

GLS - Leveret til erhvervsadresse

35

0

GLS - Leveret til privatadresse 39 19


Pakkeshop:
Får du ikke hentet din pakke i pakkeshoppen inden den bliver sendt retur til os (typisk 10 dage), skal du selv betale for at få gensendt pakken fra vores lager.

Erhvervslevering GLS:
Her kan du vælge en virksomheds adresse (din arbejdsplads), men sørg for, der er nogle, der kan tage imod pakken i virksomheden ellers bliver pakken afleveret i en tilfældig pakkeshop, valgt af GLS. BEMÆRK VENLIGST at du ikke må bestille til en erhvervsadresse hvis der ikke er registeret et selskab på adressen.

Privat levering GLS:
Her er det vigtigt, at man er hjemme, når GLS kommer med pakken, eller at man har udfyldt en fuldmagt til GLS via dette link: https://gls-group.eu/DK/da/fuldmagt

Har man ikke gjort nogen af delene, og man ikke er hjemme, når GLS ankommer, vil pakken blive afleveret i en tilfældig pakkeshop, valgt af GLS.

Men stilles pakken efter kundens ønske i f.eks. garagen, ved døren eller lignende, gør vi opmærksom på, at det er på kundens eget ansvar!

Forsendelser til Grønland og Færøerne kræver særlig aftale, og kunden opfordres til at kontakte os for fragtpriser og estimeret leveringstid.