Influencersamarbejde

 

Tusind tak for din tid og interesse 🌱

Vi er utroligt glade for, at du har vist interesse for vores nye ambassadørprogram, hvor du får muligheden for at være med til at brande danmarks nye plantebaseret kosttilskud.

Vi håber at vi i samarbejde kan ændre folks generelle holdning til kosttilskud.

Hvad er vores vision?

Vi har i mange år fulgt med fra sidelinjen i fitness-branchen og på egen krop indtaget mange af de mest populære kosttilskud. 

Vi har længe været meget frustreret over den dominerende tendens til farverig og misledende marketing, der snyder folk til at tro at en chokoladebar er det rigtige for ens fitness-livsstil bare fordi at der er skrevet ‘PROTEIN’ med fed og kursiv på indpakningen. Dette har været med til at så de første frø til vores lyst til at opbygge danmarks mest gennemsigtige plantebaseret kosttilskud.  

Vi mener ikke det er meget at forlange fra, at et produkt der markedsføres som fitness-supplement også har en funktionel virkning og indeholder de ting som kunden forestiller sig, når produktet bliver markedsført til dem.  

Heldigvis er der nogle brands der forstår at lave produkter der smager hammer godt og samtidigt kan nydes guilt-free. Disse brands mener vi at have fundet, efter at have prøvesmagt mere end 50 forskellige brands og undersøgt ingredienslisterne helt i dybden. 

Innovation er ikke nemt, men vi gør vores bedste for at opsøge dem, der kan finde ud af det og sørger for at gøre disse produkter nemt tilgængelige på det skandinaviske marked.  

Vi har nogle meget klare værdisæt, som guider igennem alt hvad vi laver. Denne shop skal blive unik i den forstand at vi gennem vores nørdede tilgang til ernæring kun lader varer med de rette ingredienslister være en del af vores sortiment. Vi har en klar vision om, at gøre vores kunder så trygge ved vores produkter, at de igen ikke behøver at bruge tid på læse diverse ingredienslister for at føle sig trygge ved deres kosttilskud.

Hvilket bringer os videre over på, hvorfor vi er 100% plantebaserede. Vi har ikke lyst til at blive politiske i vores sprog, da vi ikke føler det er vejen frem til at få folk til at spise mere plantebaseret - uanset om målet er dyrevelfærd, miljø eller sundhed. Vi tror på, at nutidens veganske produkter som udgangspunkt er sundere end konventionelle alternativer som valleprotein etc, som mange oplever gør dem oppustede, inflammerede og acneprovokerende. Denne gruppe mennesker, som altså går op i sundhed, vil oftest finde det rigtigt fedt at kunne få et alternativ, hvor de får øget funktionalitet samtidigt med den smag, som de værdsætter. Det gør det også nemmere at forholde sig miljøet og dyrene bagefter.

...Hvilket bringer os over til sidste pointe. Når vi nu er så godt i gang, hvorfor så ikke blive den mest klimavenlige online fitnessbutik også? Vi sælger god samvittighed - både når du spiser ting, der smager som slik, men også når du skal bestille sunde ting, der smager som slik. Vi sigter efter ikke bare at være CO2-neutrale, men faktisk CO2-negative, i og med vi arbejder på initiativer som at plante et træ for hver ordre eller benytter 100% bionedbrydelige papkasser og egen emballage.

Hvad indebærer vores ambassadørprogram?

Som ambassadør lukker vi dørene op ekstra tidligt for dig, og du bliver en vigtig del af vores strategi for at opnå hurtig vækst på kort tid. Så længe der ikke kobles en polariserende politisk besked til, så giver vi dig frie rammer for at promovere vores produkter på din egen sjove, kreative eller informative manér. Hvis du har nogle fede idéer, som du gerne vil drøfte med os eller kræver vores involvering, så skal du være mere end velkommen til at foreslå det. Der findes ingen dårlige idéer herovre.

Umiddelbart efter indgåelsen af et samarbejde, vil vi selvfølgelig sørge for at sende dig en masse materiale, som både gør dig klogere på vores brand og vores produkter. Dette skal hjælpe med at styrke afkastet af vores samarbejde. 

Nogle gange etablere vi et tæt samabejde med nogle enkeltstående brands. I disse perioder er det vigtigt for os, at det er disse produkter som bliver fremhævet mest igennem vores ambassadører. Du har dog stadigvæk et kreativt frirum til hvordan, du har lyst til at bære dig ad med det.

Hvad får du ud af det?

Vores første og nuværende marketingsrunde er gjort i samarbejde med NOCCO og Barebells, og du vil derfor som influencer i første omgang modtage en gratis startpakke bestående af disse produkter. Hvis du finder andre produkter på hjemmesiden interessant, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme disse ønsker.

Under samarbejdet vil du have din egen personlige rabatkode, som giver dine følgere 20% på alle vores produkter. Vi tracker på månedsbasis hvor meget din rabatkode bliver brugt. Det gør vi i anledning af at du selvfølgelig skal have noget for dit arbejde. Hvis du brænder for samarbejdet og bruger meget tid på det, så vil du på den måde få mulighed for at få et større afkast for dit arbejde sammenlignet med hvis vi blot gav dig en startpakke for en enkeltstående kampagne. Vi samler i slutningen af hver måned den værdi der er blevet omsat for  ved brug af din kode. Derefter går vi ind og sørger for at du får tilsendt nye produkter fra os svarende til 25%  af det omsatte beløb fra din personlige rabatkode. Dette betyder helt i praksis, at hvis dine følgere sammenlagt har købt for 4000,-, så får du altså 1000,-, som du frit kan bruge på nye produkter på fra JackTheGorilla.

Vi mener bestemt ikke at, du kun skal vurdere samarbejdets værdi ud fra de kortsigtede økonomiske fordele. For vi er som sagt en ny webshop, og vi hopper i med begge ben fra start. Vi vil vokse og blive førende på markedet. Det vil vi gøre sammen med dem som var med til at sprede budskabet, nemlig jer. På sigt drømmer vi os at give jer en masse eksponeringer tilbage igennem vores kanaler og samtidig håber vi på, at kunne arrangere eksklusive fitness-arrangementer for jer, som var med til at starte dette eventyr.

Afslutning

Vi håber og krydser fingre for, at du vil være med til at sprede budskabet omkring vores fælles mål omkring et mere gennemsigtigt kosttilskud. 

Hvis du har spørgsmål, idéer eller bare lyst til at sige hej, så kontakt meget gerne Jonas fra teamet bag.

E-mailen er: jonas@jackthegorilla.com

Vi glæder os til at høre fra dig.