Om os

Hej, jeg hedder Jonas og er co-founder hos JackTheGorilla sammen med mine partnere Nasser & Mads.

Jeg har i nu snart tre år været en fitness- og sundhedscrazy planteæder. 

På baggrund af min nørdede fortid kommer jeg med en modig konstatering: 99% af kost- og fitnesstilskud er ikke spor innovative, ej gør de egenligt meget ud af at være gode for din krop. For at spare på produktionsomkostninger ofrer mange brands på smag eller i værste fald funktionalitet og sundhed.

Som det ser ud nu, så kan man smide størstedelen af alle producenter under 2 kategorier: 

  1. Kage, hvor der er klasket 'PROTEIN' på med store bogstaver med formål at snyde forbrugeren. Mange tager den endda så langt at tilsætte eksempelvis rissirup, da at det lyder bedre end sukker for os, der kan overskue at læse indholdsfortegnelsen.

  2. Nogenlunde funktionelt produkt, hvor at der et sted på vejen har været et udviklingsteam, der gav op og tilvænnet sig smagen af jord.

  

Gudsketakoglov findes der en tredje - dog rimelig sjælden - gruppe af superstjerner. De her har ikke gået på komprimis med noget som helst, og har kun udviklet fantastiske produkter hvor der bare er styr på funktionalitet, sundhed og god smag.

Vi sporede dem ned og lavede en onlinebutik, hvor du ikke behøver at læse bag på indpakningen. Uanset hvad du smider i kurven her, kan du være 110% sikker på at vores udvalg er:

  1. 100% vegansk og fra etiske kilder.
  2. FUNKTIONELT. Sig farvel til marketing scams.
  3. Markedsførende priser. Vi har prisgaranti, skulle du ved et ulykkestræf finde nogen, der sælger vores produkter billigere til dig end vi.
  4. Lækkert og har bestået vores blindtests.
  5. En del af en miljøbevidst butik. Jack holder af planeten. Læs evt. vores CSR-politik, så du er sikker på det ikke bare er noget vi siger.

Tænk Nøglehulsmærket - men gjort ordenligt.

Hvis du har nogle kommentarer, tilføjelser eller lyst til at smide en hilsen, så send mig endelig en mail på jonas@jackthegorilla.com. Jeg svarer hurtigt og med et bredt smil.