Opskrift: Vegansk salt caramel bowl - JackTheGorilla

Opskrift: Vegansk salt caramel bowl

Opskrift: Vegansk salt caramel bowl

Dette blogindlæg er skrevet af vores ambassadør fra:
@thetempleoffood
Morgenmad
Portioner: 1
Forberedelsestid: 20 min
Ernæring
Kalorier: 557
Total fed: 28g
Totalcarbohydrat: 62g
Protein: 21g
Ingredienser
100g kikærter på dåse

1 stor banan

3-4 isterninger

70g havtorn (frossen)

5 dråber sødemiddel

Lidt plantemælk (efter ønskede konsistens)


Topping:

- 50g kokosflødeskum.


- Halv vegansk proteinbar fra Barbells. (salted caramel)


- Lidt Karamelsauce lavet på Sukrin, peanut butter og kokosmælk.
- 4 salted caramel dadler.


- lidt kokosmel.


Fremgangsmåde:

1. Tag en kokosmælk der har stået i køleskabet natten over. Åben kokosmælken og tag det tykke af kokosmælken op i en skål. Tilføj sødemiddel, lidt plantemælk og rør det godt sammen med en håndmixer. Når konsistensen er luftig, stiller du din kokosflødeskum i køleskabet.


2. Blend nu de resterne ingredienser til en lækker smoothie og hæld den op i en skål.


3. Tag nu en gryde og kom Sukrin, peanut butter og lidt kokosmælk op i. Varm langsomt gryden op, imens du rører rundt. Når du har en sammenhængende karamelsauce, kommer du den på din bowl, som du imens har toppet med kokosflødeskum og en halv proteinbar. Sørg for at være hurtig med din karamelsauce, sådan den ikke størkner. 


4. Tilføj til sidst dadlerne i skiver samt kokosmel på toppen.